Programok

Kedves Barátaink!

Az MCSE és a miskolci Androméda Csillagvizsgáló Egyesület szervezésében, Miskolc mellett Szentléleken, a Turista Parkban rendezzük meg a VIII. Szentléleki Észlelő Hétvégét. A helyet nem igazán kell bemutatni az amatőrcsillagászoknak, hiszen éveken keresztül itt rendezte az MCSE az MTT-t, és az elmúlt két esztendő résztvevői is sokat tudnak róla mesélni.
A Turista Park 750m tengerszint feletti magassága önmagáért beszél, és Miskolc is elég messze van már ahhoz, hogy a város fényei ne legyenek zavaróak. A táj, a természet, az erdő kiváló lehetőséget biztosít a napközbeni kirándulásra, túrára, kikapcsolódásra (Pálos kolostorrom, Látókő, Szilvásvárad, Diósgyőri vár, Tapolcai Barlangfürdő, …).

Információk a hétvégével kapcsolatban:

Időpont: 2018. október 12-14.

Program:
Októberber 12. péntek: Érkezés 14:00-tól folyamatosan a Turista Parkba, este észlelés
Októberber 13. szombat: kora délután ebéd, este észlelés
Októberber 14. vasárnap: hazautazás tetszőleges időpontban

A táborban szombat délben közös ebéd elköltésére is lehetőség nyílik, egy nagylelkű felajánlásnak köszönhetően idén az ebéd díja 500.-

A Turista Park többféle szálláslehetőséggel rendelkezik a sátorhelytől kezdve a faházas elhelyezésen át a szaunás apartmanig bezárólag. Az alábbi Internet címen megtekinthető minden ár és lehetőség:

A fenti címen ki kell választani az igényelt szállás típusát. A táborra jelentkezni az alábbi email címen a szállás típusának, az éjszakák számának, az étkezés igénylésének megjelölésével, valamint a szállásdíj és étkezési díj átutalásával lehet.
Aki csak látogatóba jön, esetleg csak észlelni fog, de nem alszik kint, annak 1000.- kemping díjjal kell majd számolnia.
További info:
Béres Gábor: 30-5446361
                     gabonet@freemail.hu

Számlaszám: Erste Bank, Béres Gábor, 11600006-00000000-12670459

Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt!

A régebbi programjainkról készült fényképes beszámolóink:

20172016

2002